Wyświetl pojedynczy post
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2010, 20:23
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
A potem zdziwienie że dostajemy z Azerami jak wam wystarcza że chłopak raz nieczysto trafi piłke i dzięki temu strzela bramka a drugi raz gra "na farta" na środek pola karnego ("a może ktoś tam będzie stał") i to już wystarcza żeby był pozytywnie oceniany. Co z tego że poza tym nie pokazał NIC, nie wracał się, ludzie narzekają że Małecki nie pomaga w obronie a to co robi Serb to jest dopiero kpina w biały dzień (polecam oglądnąć jeszcze raz ten mecz i zobaczyć jak notorycznie sobie truchta po tym jak traci piłke). Ogólnie daję zawodników kredyt zaufania ale Paljic już to zaufanie stracił i jest dla mnie pierwszym do wylotu, jak chcecie to dalej czarujcie się statystykami (2 pkt kanadyjskie z trzech meczach - no faktycznie Messi może zaczynać się bać widząc takie staty.)
Pamiętajcie tylko że nie zawsze Mielcarz będzie puszczał pawełki a Małecki nie będzie akurat znajdywał się tam gdzie sobie to wyobraża Serb i już może nie być tak bogato.

Po drugie, grywał chyba też Paljic w pucharach, czemu tych meczy nie wliczacie do statystyk? Bo już tak nie wygląda obiecująco?

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...cki__1_0_.html

Jak ktoś po oglądnięciu tego filmiku (szczególnie ostatniej powtórki) będzie mi dalej wmawiał że Paljic dobrze wiedział gdzie jest Małecki i dlatego tam zagrał a nie na farta to przepraszam, ale wychodze.

PS. Jak nie wierzycie w brak walki w obronie Paljica to oglądnijcie drugą bramkę http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...awu__1_1_.html Aż nogi strzelały jak Paljic ofiarnie próbował odebrać piłke, jeszcze później ten pressing, widać że brał korki u Maćka Iwańskiego. No ale tak, przecież trzeba się oszczędzać bo najważniejsze to mieć "dobre statystyki".

PS2. Znaczy wg was Boguski spełnia oczekiwania? W końcu dwie bramki w pucharach więc staty Serboszwaba zjada na wejściu.
Ja nie mówię, jaki to Dragan jest pr0 zajeb*sty, tylko zwracam uwagę, że swój wkład w te 2 ostatnie zwycięstwa Wisły ma i boję się pomyśleć co by było, gdyby tam grał Łobo lub Boguski. Więc wyluzuj, bo nikt tu nie gloryfikuje Paljicia, tylko docenia jego postawe, ktora pozwolila nam wygrac 2 ostatnie spotkania.
Odpowiedz cytując