Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2010, 19:40
ja mam takie pzemyslenia co do meczy Legii z Belchatowem. GKS nie zagral pilki z kosmosu, po prostu grali dobrze- oczywiscie jak na nasza lige to mozna to nazwac pilka z kosmosu... a oni zagrali jak normalny zespol z zachodu. No i co? No i Legia u siebie przy takim wsparciu trybun rozklepana jak dziecko. Dostali 2 bramy, mogli z 5. Niemal wcale nie zagrozili bramce rywali. Do tego Zewlakow ktory pokazal Wisle, Legii i Lechowi czyli naszej "wielkiej" trojce ktorej sni sie Europa czego moga szukac w niej. 2 razy sie pokazal, uderzyl glowa i dziekuje po meczu. A na zachodzie w kazdym klubie gra po 11 takich Zewlakowow. Po prostu pilkarz sredniej klasy ktory na zachodzie rozegral wiele meczow. I w Europie prezentujac taki poziom jak obecnie nasze ligowe potegi od kazdego zbierzemy bicie (patrz Wisla-Karabach, Lech-Inter, Lech-Sparta) - nie wiem jak Lech z tym Dnipro awansowal, nie wiem czemu to Dnipro takie slabe, oba mecze to byla taka padaka ze az dziw bierze. W sumie u siebie Amica nic nie pokazala, na wyjezdzie jakos 1:0 dowiezli chociaz Dnipro gdyby bylo dokladne to tez by moglo sie skonczyc 2:1 bo mieli slupek i poprzeczke w koncowce- a wiec wniosek taki ze nawet to beznadziejne Dnipro moglo nasza krajowa potege odprawic. Po prostu gramy do dupy i kazdy zespol moze rozklepac Legie, Wisle i Amice jesli tylko zepnie posladki i zagra na normalnym poziomie pilkarskim a nie na takim poziomie frajerskim jak Legia-Cracovia, Wisla-Arka itd itd
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując