Wyświetl pojedynczy post
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2010, 16:29
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Oni to już za dużo tych "ostatnich szans" dostali. Nieważne jak zagrają do końca rundy i tak trzeba im podziękować. Boguskiemu dać czas do maja jeśli nic się nie zmieni podziękować. Żurawski [ może dobrze, że kontrakt tylko na rok ]. Cikos w tym meczu zagrał dramatycznie słabo. Mam jednak nadzieje, że będzie lepiej bo w przeciwnym razie trzeba będzie zrezygnować z wypożyczenia. Sobolewskiemu podziękować już w zimie bo Wilk w ciągu 25 minut zrobił więcej niż on z Jirsakiem razem wzięci przez cały mecz. Pajlić powoli gra coraz lepiej, może bramka z Widzewem dodała mu pewności siebie? Pawełek jak zawsze [ dobrze, że koniec kontraktu w grudniu ]

Pozbyć się w zimie: Sobolewski, Jirsak, Łobodziński, Pawełek, ew. Cikos jeśli dalej będzie grał jak dziś

Jednak na mój gust to obecnie do gry w Wiśle to nadaję się: Jovanić, Bunoza, Rios, Małecki, Wilk, Pajlić.
Na gorącym gruncie powinni stać: obaj Brożkowie, Kirm, Cikos, Boguski
Reszta niech sobie szuka nowych klubów.
Nie pojmuję Twojej oceny Boguskiego.
Żądasz wywalenia Jirsaka, a dajesz szansę Bogusiowi i Cikosowi. gdzie tu konsekwencja?! Skoro Jirsak gra lepiej niż wspomniani przeze mnie Boguski i Cikos?!
I jeszcze chcesz się Sobola pozbyć?

3/4 drużyny jest do wymiany w zimie.
i tak powinno się stać!
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując