Wyświetl pojedynczy post
Michal_23
Junior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2010, 16:17
Moja ocena "na gorąco":

Pawełek - zapewne na treningach prezentował się lepiej niż Jovanić. Mam nadzieję, że nowy trener szybko załapie, kto jest dobry na treningu a kto w meczu. Kilka razy sprowokował groźne sytuacje.
Cikos - technika jego mocną stroną nie jest, wolałbym widzieć na tej pozycji solidnego Singrlara, bądź kogoś nowego. Dużo pracy przed nim.
Cleber - solidnie jak zwykle, wykopy w aut jak zwykle
Bunoza - dziś nawet ok, głupia żółta kartka, jak powiedział Maaskant: to materiał na przyszłość. Dlaczego więc nie gra Chavez?
Diaz - w porządku nie tylkjo dziś ale ogólnie w tym sezonie, fajnie, że odnalazł się w końcu w Wiśle na lewej obronie
Małecki - gol i jak zwykle serce do walki, bez głupich komentarzy/machania rękami tym razem
Paljic - niby jeździec bez głowy a w drugim z rzędu meczu udział w golu. Jeśli chcemy grać w LM/LE potrzebujemy lepszych zawodników, na ekstraklasę ok.
Sobolewski - jak zwykle przyzwolicie
Jirsak - dla mnie mało widoczny, ale pewnie swoją czarnąrobotę wykonał
Żurawski - ktoś tu kiedys napisal, ze z wiekiem zatracił swoje największe walory: siłę, strzał i szybkość i w pełni się pod tym podpisuję. Problem tylko, że skoro wygrywa rywalizację z Brożkiem to w jakiej Paweł jest formie?
RIos - jestem pod wielkim wrażeniem. Widząc jego zdjęcia przed transferem spodziewałem się, że trafi się nam typowy bawidamek/pedałek z Argentyny tymczasem Rios zadziwia walecznością i poświęceniem. W dodatku technika użytkowa na poziomie o stopień wyższym niz reszta naszych grajków. Super transfer i perspektywy na przyszłość. Należała mu sie dzis bramka.
Boguski.... - temu panu chyba trzeba psychologa, żeby się obudzil, koszmarne straty
Wilk - spokojnie ale ok
Brozek - gral b. krutko

Mecz porywajacy nie byl. Zastanawiam się, czy to w meczach z nami ci słabi graja mecz sezony czy to my juz jestesmy tymi slabymi?

pozdrawiam
"...kto z paskami spodnie nosi, hahahaczyk na bluzie, robi często smutne oczy i smutną ma buzię. O czym myśli tajemniczo smutnooka młodzież, czy z paskami ma ubranie i z haczykiem odzież?"
Odpowiedz cytując