Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2010, 13:11
Fuks napisał(a):Wyświetl post
ja nie wiem co ten Pawełek robi na treningach, ze dalej w ogole wystepuje w naszej druzynie...
Widac po prostu Jovanić jest jeszcze słabszy. Trudno się dziwić po popisach na przedpolu, które pokazał w Łodzi.

Musi martwić, że Chavez wyraźnie nie jest na tyle dobry, by na treningach prezentować się lepiej od Clebera czy Bunozy.

Zastanawia mnie też, czym Żurawski zasłużył sobie na pierwszy skład po dotychczasowych meczach w obecnym sezonie.

Z Polonią będziemy musieli zapewne atakować i grać w ataku pozycyjnym - Jirsak też nic tu wartościowego nie pokazał. To znów pokazuje, jak bardzo musi martwić forma świetnie opłacanego Garguły.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując