Manson33 napisał(a):

Drozd, a Ty to tak ćwirkasz zawsze ?
Gdzie kto mówi, że Kaczyński dolomit ukradł, a może w swoim zapiewaniu rzeczywistosci wykazałbyś iż PO palce maczało w tym złodziejskim procederze.
Bo już o tym byś pojął, że to nie PiS, PO czy inne SLD kradnie lecz jest to jeden ze sportów narodowych między Odrą a Bugiem, to raczej mowy nie ma.
|
Ćwirkam bo mnie szlag trafia kiedy słyszę że za PiS było źle a teraz jest super. Najśmieszniejsze jest to że kiedy w 05' wygrał PiS ja głosowałem na PO. I nie mogę pojąć jak po "upadku" POPiS można jeszcze na PO głosować.
Co rozumiesz przez "zapiewanie" rzeczywistości. To że Rycho nie kombinował ze Zbychem? Bo komisja nic nie ustaliła. Prócz tego że przeciek to CBA zrobiło i ostrzegło Sobiesiaka przed CBA

)). Ja mam udowadniać że PO kradnie kamień? Nie o to chodzi. PO dopuszcza do sytuacji że takie wałki są możliwe. Płacą po kilka razy za ten sam kamień a VAT podnoszą bo brakuje pieniędzy. Tłumaczenie ze w Polsce wszyscy kradną to ja pamiętam z początku lat 90', pierwszy milion itd.
Podobno o całej sprawie wiadomo od maja. Dlaczego pierwsza reakcja jest po trzech miesiącach? Ktoś nie posmarował? Taki problem było w maju poczekać w nocy na cwaniaczków? Czy może przed wyborami GW takich kwiatków nie wyciąga?
Siwy twoim zdaniem to sukces że "ich" złapali? Że PO "ich" złapała. Faktycznie przez pół roku ktoś w nocy ładuje 30 tonowe ciężarówki i wyjeżdża nie wiadomo gdzie, złapać takiego to rzeczywiście majstersztyk. Strach pomyśleć że na innych budowach dróg PO może nie mieć tyle szczęścia.