Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2010, 09:07
a11 napisał(a):Wyświetl post
Korona-Cracovia. Mecz dwóch mega słabych drużyn. To co zrobił Merda to chyba będzie kandydat do farfocla sezonu podobnie jak zachowanie Stano w tej akcji. który po oddaniu strzału już biegnie się cieszyć, a ty klops słupek. Choć mnie to nie cieszy to uważam, że Cracovia jak wróci Nabuchodonozor to może coś jeszcze ugrać (w sensie się utrzymać) bo mają kilku niezłych jak na nasze warunki zawodników: Saidi, Suard, Matusiak, Slusarski, i młodzi Klich i Sacha mogą coś zdziałać, a jeśli doda się do tego że drużyny Ulatowskiego zawsze słabo zaczynają sezon to chyba za wcześnie żeby skreślać dziewczyny zza miedzy.
Mnie tylko jedno zastanawia, gdy Ulatowski prowadził Bełchatów ten zespół faktycznie grał seriami. Grali fatalnie i przygrywali z każdym po kolei albo notowali serie kilku zwycięstw z rzędu. Teraz w Cracovii wydawało by się że drużyna była nie najgorzej przygotowana a same porażki, fizycznie z Legią czy Śląskiem nie wyglądali źle. Niby coś tam się zmieniło, kilku nowych zawodników, nowy trener a punktów nie ma.

A co do Legii to jeden z kibiców Legi bodajże po spotkaniu z Arsenalem powiedział że zespoły które przyjadą do nich będą robić pod siebie z wrażenie. Póki co u siebie porażka i mocno wymęczone zwycięstwo z Cracovią. Czasy że ktoś padnie przed Legią czy Wisłą już dawno mineły.
Bełchatów zagrał modrzę, dobrze ustawieni w defensywie i mądrze wyprowadzane ataki, wdać było że wiedzą co robią. Ale z zachwytami nad ich grą byłbym ostrożny, nasza liga ma to do siebie że najpierw ogrywa się Legię a następnie przegrywa z ostatnim zespołem.
Odpowiedz cytując