willow napisał(a):

spotkałem dzisiaj w mieście mojego kumpla ze szkolnej ławy. Siedliśmy na kawce i w trakcie rozmowy wyszło, że jego firma jest jednym z podwykonawców na stadionie Wisły. To, co chłopak opowiadał, to przekroczyło wszelkie moje pojęcie. Takich wałów, takiego zamieniania lepszych jakościowo materiałów na gorsze, takiej fuszery, to świat nie widział. Telebimy, elewacja i asfalt zamiast płyt to dopiero wierzchołek góry lodowej.
Musicie zrozumieć, że nie podam żadnych szczegółów, przede wszystkim dla dobra jego firmy, ale jakby tam teraz wjechało CBŚ, to mielibyśmy większą aferę niż ta, o której dzisiaj pisały media o budowie autostrady A 1...
|
i nie zgłaszajmy sprawy budowy do NIK ! Absolutnie .Jeszcze wstrzymają tą budowę pełna niedoróbek,przekrętów i podmian materiałów.Będzie tragedia. NIe będziemy mogli usiąść na trybunach tego bubla.
Nie odpisuje juz na te posty krytykujące pomysł z NIK bo widzę że kilku tu osobom brakuje wyobraźni co otrzymamy po odbiorach. Mnie mało interesuje jakie konsekwencje i czy wogóle wyciągną po oddaniu stadionu wobec ludzi odpowiedzialnych.Wtedy będzie dla stadionu musztarda po obiedzie