Wyświetl pojedynczy post
voy2s
Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2010, 08:27
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
Ja to miałem farta

Kupiłem równe 2 lata temu Fujitsu Siemens Amilo Pi2512 za.... 1199zł w Media Markcie. Do dzisiaj działa bez zastrzeżeń. Szkoda ze takich okazji nie ma teraz w sklepach ;P

Ale ja w innej sprawie. Mam zainstalowanego od nowosci Vista Home Basic (grrr....) i mam w komputerze 2 partycje. Na C jest vista, na D jest pusto. Chciałbym zainstalować Siódemkę, ale tak, by móc wybrać system operacyjny przy włączaniu lapka, czy vista czy 7. Jak to zrobic? Nie jestem zbyt zorientowany w BIOSie i takich innych

Chciałbym uniknąć formatu, mam nadzieje ze da się to zrobić bez tego Pomóżcie
To wrzuć sobie na D filmy i nutę i już nie będzie pusto I tak jak już zostało napisane Vista i 7 to bez sensu trochę kombajn bo i tak będziesz siedział na 7 Co innego Vista + XP, Vista + Linux, XP + Linux, 7 + XP, 7 + Linux wtedy to ma sens.

Tak samo wszyscy kupujący laptopy żeby pograć w pesa... co jak co ale na laptopie średnio wygodnie się gra. Moim zdaniem lepiej kupić nawet używaną konsolę do gier i jak najtańszy laptop do internetu, a w takim wypadku można zaoszczędzić kilka stówek wybierając model bez systemu i postawić sobie jakiegoś przyjemnego linuxa. No chyba, że ktoś potrzebuje siedzieć na programach jakich na Liuxie nie uświadczysz np. PS ale zakładam, że jeżeli ktoś kupuje oryginalny PS to i te kilka złotych więcej na 7 też wyda

Panowie jeszcze jedna kwestia - porównajcie sobie ceny lapków i stacjonarnych, bo może się okazać, że taniej wyjdzie zakup stacjonarnego do gier i netbooka na studia. A teraz w dobie bezprzewodowych myszek i klawiatur pudło można fajnie ukryć a na biurku zostanie nam duży monitor i klawiaturka więc jak chodzi o zajętość miejsca to jest to samo co laptok.
Odpowiedz cytując