Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2010, 18:46
Jka narazie cracovia bardzo pieknie, 4 porazki na 4 mecze ale zostalo jeszcze 26 kolejek.
Ja tam nadal uwazam ze oni sie utrzymaja, po prostu mieli tak chujowe mecze w tych 4 kolejkach ze mozna bylo wkalkulowac 4 porazki w to. Niestety. Kluczowe beda mecze z Zaglebiem Lubin, Gornikiem Zabrze, Polonia Bytom czyli druzynami ktore jak narazie sa kandydatami do spadku. A czy Gorniki, Polonie itp beda wygrywac z Legia, Lechem i Slaskiem -nie wydaje mi sie. Tak naprawde Zydki stracily powiedzmy dopiero dwa pkt bo mogli u siebie ze Slaskiem liczyc na jeden pkt i dzisiaj w Kielcach tez, chociaz tak jak pisalem na poczatku to i te 4 porazki tez nie moga dziwic ani napawac mega optymizmem ktory mowi ze Cracovia spadnie z ligi. Troche zakrecilem Jednym slowem czekam na dalsze mecze i glownie te potyczki miedzy kandydatami do spadku bo mimo wszystko zawsze te mecze wszystko wyjasniaja

PS A sobolewski to glupota w czystej postaci. Co koles, po prostu przyglup. Wiadomo reka byla ale jak nie ma gwizdka to sie gra, a ten ma pilke pod nogami dalej ale jebie to i sie idzie poklocic hehe
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 27.08.2010 o godz. 18:49.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując