SpoXsteR napisał(a):

|
pawelwislak na 10 meczow Dnipro wygraloby 7, jedna jaskolka wiosny nie czyni, czasem zdarzy sie taki mecz, dzien, te nieszczesne 90 minut.. ot cala pilka
|
Ciekawa teoria, skoro na 2 mecze nie wygrali żadnego, ba - nawet gola nie strzelili.
Co by nie mówić, przeczuwałem awans Lecha, choć typowałem 1:1, co już wcześniej pisałem. Sądziłem, że Dnipro jednak swoim "poukładaniem" i dojrzałością pokona Lecha. Przeliczyłem się. Lech konsekwentny, ambitny, dobra gra Kiełba i obrony. Z przodu nie ma czym kąsać. Widać, że uciekło 50% wartości po odejściu Lewego, a gdyby dodać jeszcze niezbyt dobrą formę Peszki, to w ogóle jest tragedia z przodu. No ale na grupę będzie już możliwa gra Rudnevsa, który jednak "robi różnicę". Jeśli powiedzie im się w losowaniu, to nie mówię, że mają szansę na przejście fazy grupowej, ale na pewno nie powinni się skompromitować.
A i proszę jeszcze, aby z hasła: "kompromitacja polskich klubów w pucharach" wyłączyć jednak Jagiellonię, która pewnie przy braku solidarności sędziego z Grekami dałaby radę.
I nie deprecjonujcie ławki Lecha. Bo ten dwumecz wygrali właśnie dublerzy pokroju Henriqueza, czy Kikuta.