Wyświetl pojedynczy post
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2010, 21:27
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
pawelwislak na 10 meczow Dnipro wygraloby 7, jedna jaskolka wiosny nie czyni, czasem zdarzy sie taki mecz, dzien, te nieszczesne 90 minut.. ot cala pilka
Ciekawa teoria, skoro na 2 mecze nie wygrali żadnego, ba - nawet gola nie strzelili.

Co by nie mówić, przeczuwałem awans Lecha, choć typowałem 1:1, co już wcześniej pisałem. Sądziłem, że Dnipro jednak swoim "poukładaniem" i dojrzałością pokona Lecha. Przeliczyłem się. Lech konsekwentny, ambitny, dobra gra Kiełba i obrony. Z przodu nie ma czym kąsać. Widać, że uciekło 50% wartości po odejściu Lewego, a gdyby dodać jeszcze niezbyt dobrą formę Peszki, to w ogóle jest tragedia z przodu. No ale na grupę będzie już możliwa gra Rudnevsa, który jednak "robi różnicę". Jeśli powiedzie im się w losowaniu, to nie mówię, że mają szansę na przejście fazy grupowej, ale na pewno nie powinni się skompromitować.

A i proszę jeszcze, aby z hasła: "kompromitacja polskich klubów w pucharach" wyłączyć jednak Jagiellonię, która pewnie przy braku solidarności sędziego z Grekami dałaby radę.

I nie deprecjonujcie ławki Lecha. Bo ten dwumecz wygrali właśnie dublerzy pokroju Henriqueza, czy Kikuta.
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 26.08.2010 o godz. 21:29.
Odpowiedz cytując