Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2010, 20:44
witeq napisał(a):Wyświetl post

ale o czym ty piszesz? ja nie biorę informacji z tego źródła, nikogo do tego nie zachęcam, ja nie rozumiem jak można tak zaklinać rzeczywistość. Podałem przykłady sytuacji które w mojej ocenie diametralnie różnią się od opisywanej rzeczywistości, i to jest m.in. jedna z przyczyn naszej słabości - bo mówienie że Lech zagrał świetny mecz na Ukrainie jest wierutną bzdurą i wpychaniem kibicom do głów nieprawdy. A potem wszyscy myślą - skoro wygrali na Ukrainie, to jest dobrze z naszą piłką. A nie jest - stworzyli pół sytuacji, strzelili gola po stałym fragmencie gry, ostatnie 30 min grali w zasadzie bez napastnika. W ich grze nie było jakości - ale o tym nikt nie napisze, bo przecież wygrali.
Czepiłeś się tych portali a uważam,że mają one( ogólnotematyczne) małe oddziaływanie jeśli idzie o sport. Amica zagrała katastrofę,widziałeś, oceniłeś i masz swoje zdanie na ten temat. Ale jest masa takich,którzy widzieli ale nie mają własnego zdania, więc tutaj im portal wskazuje co mają mysleć i sądzić. Takich ludzi jest masa, ale są to osoby które nie widzą różnicy między ligami,zespołami. Dla nich na stadionach jest niebezpiecznie a każdy kto chodzi na mecze to bandyta. On się interesuje ale powierzchownie, na mecze nie chodzi bo strach a nazwiska zawodników zna z FIFY.Wczoraj była Legia,dziś jest Amika po drodze byla Wisła,takie chorągiewki. Tacy ludzie sa targetem tych wszytskich portali. Więc nie demonizuj aż tak tych portali,bo mają one nikłe dzialanie na świadmość prawdziwych kibiców.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując