JOSE 841 napisał(a):

|
a grał ktoś 4 mecze ligowe z rzędu na wyjeździe bo nie wiem czy mam buga czy co ?wiem że straciłem 8pkt przez to i z10 wylądowałem na 14 miejscu w tabeli
|
Czasem może się tak zdarzyć. Ale myślę, że nie częściej niż raz w sezonie. Plus jest taki, że później możesz zagrać 4 mecze z rzędu u siebie (jeśli to liga).
JOSE 841 napisał(a):

|
mam pytanie czy jak rozegram 12 sparingów moimi teamem przed rundą rewanżową to bardziej mu pomoże czy zajedzie go i czy moge do treningu bramkarskiego przypisać innego zawodnika niż bramkarz(w opcji trenig nowa pozycja są wszystkie oprócz pozycji bramkarza)
|
Zależy od ligi, ile masz przerwy między rundami. Zobacz ile sparingów grają inne kluby z tej samej ligi. Jak graja np. 5-6, to ja zazwyczaj gram o 2 sparingi więcej. Ale to tez zależy ile masz zawodników. Jak robisz duże rotacje, to myślę, że ok. 10 sparingów będzie ok. Ja zaczynam teraz grę Huddersfield i mam 6 albo 7 sparingów w ciągu miesiąca, ale testuje dużo zawodników, co chwilę ktoś przychodzi. Ostatnie 3 to będą na zgranie.