Wyświetl pojedynczy post
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2010, 16:14
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
a grał ktoś 4 mecze ligowe z rzędu na wyjeździe bo nie wiem czy mam buga czy co ?wiem że straciłem 8pkt przez to i z10 wylądowałem na 14 miejscu w tabeli
Czasem może się tak zdarzyć. Ale myślę, że nie częściej niż raz w sezonie. Plus jest taki, że później możesz zagrać 4 mecze z rzędu u siebie (jeśli to liga).

JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
mam pytanie czy jak rozegram 12 sparingów moimi teamem przed rundą rewanżową to bardziej mu pomoże czy zajedzie go i czy moge do treningu bramkarskiego przypisać innego zawodnika niż bramkarz(w opcji trenig nowa pozycja są wszystkie oprócz pozycji bramkarza)
Zależy od ligi, ile masz przerwy między rundami. Zobacz ile sparingów grają inne kluby z tej samej ligi. Jak graja np. 5-6, to ja zazwyczaj gram o 2 sparingi więcej. Ale to tez zależy ile masz zawodników. Jak robisz duże rotacje, to myślę, że ok. 10 sparingów będzie ok. Ja zaczynam teraz grę Huddersfield i mam 6 albo 7 sparingów w ciągu miesiąca, ale testuje dużo zawodników, co chwilę ktoś przychodzi. Ostatnie 3 to będą na zgranie.
Odpowiedz cytując