Wyświetl pojedynczy post
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2010, 14:06
nesta napisał(a):Wyświetl post
To jest czlowiek, ktory od lat styka sie z nowinkami szkoleniowymi, pracuje w lidze, ktora ma ogromny potencjal, bedaca wyznacznikiem najnowszych trendow w szkoleniu zarowno seniorow jak i mlodych pilkarzy. Wystarczy spojrzec na ilosc holenderskich trenerow na swiecie. Do tego jest mlody, glodny sukcesow i zapewne kasy (coz moze sie to podobac jak i nie, ale imo rzecz normalna). Jedyna moja obawa jest 2 letni kontrakt dla duetu pomaranczowych. 3-4 lata to chyba odpowiedni czas aby zbudowac druzyne i struktury klubu, a takze okres na realizacje celow jaki przed nimi postawiono.

Ja się obawiam czy nawet te 2 lata będą tutaj pracować. Ja mam szczerą nadzieje, że będzie i nie będziemy znowu w sierpniu przyszłego roku szukać i trenera i dyrektora sportowego. Jeśli tak będzie to jest szansa, że Cupiał zmądrzał jeśli nie trzeba będzie czekać na nowego właściciela, który to rozumie, że aby coś zbudować potrzeba czasu.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując