Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2010, 13:26
christof20 napisał(a):Wyświetl post
To można go w jakiś rejs wysłać; niby, że w nagrodę czy coś

Nieważne, czy będą to podania ze skrzydeł, czy prostopadłe - bez dobrze funkcjonującej pomocy to napastnicy mogą się kopnąć w czoło, co najwyżej. Brakuje też mocnych i jednocześnie celnych strzałów z drugiej linii.
I to od kilku sezonów nam tego brakuje. Są przecież spotkania,że nie ma w ogóle uderzeń z dystansu. Nie wiem z czego to wynika, wszak to najprostsze co może być.

Myślę,że nie ma sensu się za bardzo zastanawiać nad tym kogo nam potrzeba bardziej a kogo mniej. Wszystkich nam trzeba Podejrzewam,że nowy Dyrektor Sportowy widzi co jest grane, oglądał nie jeden mecz Wisły i już chyba w głowie ma na jakie pozycję trzeba kupić wartościowe uzupełnienie. Pewnie każdą pozycję chce wzmocnić.

Brożek Paweł. Trener przyszedł tutaj osiągnąć wynik,wybić się,uważacie,że będzie stawiał na faceta co potrzebuje naście sytuacji aby coś strzelić,czy będzie zabiegał o kogoś kto jednak jest ciut skuteczniejszy? Kilka meczy,Holender zobaczy jaką gość ma skuteczność i posadzi go na łąwie,bo dla niego to li tylko kopacz a nie Brożek,ten Brożek.

Pewnie,że mamy za mało konstruktyną pomoc ale na ZeusaBrożk dostaje wystarczjąco piłek aby coś ukłuć. I on z tego żyje,ale sam z siebe nic nie sworzy, bo dryblingu ani uderzenia jakiegoś mocnego nie posiada. Ława dla mnie jak nic.

Eustachy,co do Zurawia to zauważ,że on na tej samej bajce zawsze jedzie. Zejście do środka i uderzenie prawą nogą. W Celtiku przez sezon mu to wychodziłó,póżniej wszyscy to poznali i już nie mial czym strzaszyć. Na Cyprze to samo. On ma de facto jedno zagranie,ale niemniej uważam,że w Polsce powinien brać sięza rozgrywanie a nie za strzelanie,bo każdy na pamięc zna jego zagrania,zwody.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 26.08.2010 o godz. 13:29.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując