Wyświetl pojedynczy post
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2010, 08:24
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Buziek_LG

Czy nie wiesz że tutaj na forum polski piłkarz z definicji to "drewno"? emjot to kolejny co to pewnie Sobiecha w tym sezonie w meczu nie widział a w poprzednim może z 2 razy (jeśli), ale wie - Polak znaczy drewno. I tyle dyskusji

Nie mam zamiaru bronic polskich kopaczy, bo większość jest przeciętna czy też marna, ale akurat Sobiech czy Sadlok wyróżniają się na +. A przecież o nich i tylko o nich jest dyskusja.

On szrotu nie skupuje!

Zwróć uwagę (oczywiście za wcześnie na takie opinie) ale wszyscy kopacze których pozyskał są realnym wzmocnieniem. Łobo to tylko takie leszcze jak My mogliśmy kupić, więc nie ma śmiechu z niego tylko z takich łosi jak My (niestety)
zmartwię Cię.
widziałem Sobiecha wystarczającą ilość razy. podobnie Sadloka.
Po czym oceniam kopaczy? Jako że polska "liga" nie jest w żaden sposób miarodajna zostaje jedno kryterium: to co zaprezentują w kontakcie z kopaczami z innych krajów. W meczach klubowych i w kadrze.
A Sobiech z Sadlokiem się zaprezentowali. Się to kluczowe słowo w tym przypadku. Z litości nie będę wspominał o prezentacji się Sadloka w meczach kadry (wiem wiem, nie gra na swojej pozycji ). Sobiech takoż szału nie zrobił. Wobec czego po jednej udanej rundzie taka cena Jak ktoś lubi wyrzucać pieniądze to czemu nie ...
wolność mamy

ps. nie przeczę to utalentowani kopacze. Ale nie za 7 mln pln.
Ostatnio edytowane przez emjot : 26.08.2010 o godz. 08:31.
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując