Wyświetl pojedynczy post
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2010, 07:52
farben napisał(a):
Nawet ciekawe, ale miejscami gada pierdoły.
Konrad napisał:
Gdzie?

A choćby tu:
Cytat:
jestem zadowolony z dopingu naszych kibiców, choć na Widzewie mnie rozczarowali. Nie podobały mi się chamskie przyśpiewki. Oni muszą zrozumieć, że matka z dzieckiem nie przyjdzie na stadion, żeby słuchać takich rzeczy jak w Łodzi.
Takie zdanie to moze wygłosić osoba kompletnie oderwana od rzeczywistości, która pierwszy raz w zyciu była na meczu i nie wie co sie dzieje dookoła. Jakby przyleciała z kosmosu. Futbol to nie Wersal i każdy dobrze o tym wie. Wystarczy pojeździć troche po Europie i posłuchac co śpiewają na meczach np. Feeyenord - Ajax (skoro przy Holandii ostatnio jesteśmy), Lazio - Roma, Betis - Sevilla itp. itd.
Niestety wypowiedź głupia bo odrazu została podchwycona przez pismaka, który z 3 stronicowego wywiadu wychwycił tylko to i przywalił teskt w nagłowku : "Kibice Wisły w Łodzi mnie rozczarowali", jakby to było w tekście najważniejsze. Widocznie miał w tym jakiś cel, może żeby dla przeciętnego widza, który niebawem bedzie w Krakowie chciał obejrzeć mecz dostał odrazu przekaz tam (R22) nie warto iść bo kibice tacy jak pismak napisał. A już toczy sie walka marketingowa o przyszłych widzów i każdy artykuł ma moc sugerującą. Od pewnego czasu koszerni pismacy wychwalają pod niebiosa stadion parchów jakby to powstał obiekt niespotykany w świecie. I nie piszą że nie widzieli jeszcze stadionu z 4 trybunami każda inna tylko w samych superlatywach.
Oni już od dawna uprawiają propagande na ich rzecz.
Dlatego dziwię się Basałajowi, że ten temat poruszył. Brudy jeśli są pierze się w domu a nie przy pismakach czekajacych by z igły zrobić widły.
Niech lepiej pan Basałaj zadba o stałych kibiców (bo ci są prawie na każdym meczu) a w drugiej kolejności o matki z dzieckiem, a przynajmniej niech juz nie opowiada więcej takich bzdur jakby się dzisiaj urodził.
Chyba nie liczy na to, że na meczu z Amiką, Legią czy parchami z trybun płynąć będzie wszechogarniająca miłość. Bo jeśli tak to się zawiedzie. Tylko później niech nie pieprzy głupot w gazetach.
Odpowiedz cytując