Wyświetl pojedynczy post
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2010, 06:54
willow napisał(a):Wyświetl post
Proszę Cię,weź to zostaw ludziom bardziej kumatym, zapewniam Cię, że sprawa naszego stadionu nie pozostanie bez odpowiedniego finału. Krzyczysz o jakiś kontrolach z NIK-u, a jak będą jakieś problemy, to pierwszy będziesz gardłował, że nie możesz wejść na stadion. Przytocz jakieś przepisy, artykuły, a jak nie znasz albo nic nie gwarantujesz, to daj sobie na wstrzymanie, ok? Jest takie przysłowie, że krowa co dużo ryczy, mało mleka daje...
Cytat:
A jakąż to wspaniałą drużyną była w zeszłym roku Polonia, żeby wyeliminowanie jej przez NAC było jakąś miarą sukcesu?!
A pamiętasz te czasy, jak polskie drużyny lały "holenderską myśl szkoleniową"?

PSV, Ajax, Feyenoord a potem dłuuugo nic. Venlo? Den Haag? Alkmaar? Co to za zespoły?
Pisalem juz o lidze holenderskiej i o tym ze srednio mi lezy ale poniewaz pilka europejska to moja pasja wiec i o tej lidze wiem wystarczajaco duzo. Feyenoord druzyna w ostatnich latach na pewno gorsza od Twente czy AZ Alkmaar. Az mistrz z 2009, Feyenord ostatni tytul 1999. PSV i Ajax kazdy wymieni i powie ze sa super zespolami z wiadomych wzgledow. Piszac o AZ ''co to za zespol'' dla mnie jestes ignorantem pilkarskim...
To tak odnosnie Ciebie i tego ze ostatnio duzo piszesz ale nie koniecznie wynika z tego cos madrego...

Co do przyslowia ktore przytaczasz, do tego ile zrobi Arapaho dla budowy naszego stadionu to mysle ze powinienes zamilczec.
Fajnie sie pisze, ale powiedz co oprocz pustego stukania w klawiature zrobiles dla tego zeby ten stadion jakos wygladal? Zeby zainteresowac kogokolwiek tym jaki tu mamy problem? Krew zalewa czlowieka jak oglada co dzieje sie z ta budowa, problem jest w tym ze jako kibice niewielu z nas cokolwiek stara sie robic. Nawet sama kwestia krzeselek i napisow na nich, przeciez bez Kuby i kilku osob nic by z tego nie wyszlo. A jak trudno jest cos takiego zalatwic pokazuje stadion craxy, ktoremu ''wladza sprzyja'' a jakos pasy beda tylko na jednej z trybun..
Arapaho sporo zrobil, mozesz uswiadomic nas co Ty robisz/masz zamiar zrobic, oprocz bezpodstawnego krytykowania innych?

Ja nie odnosze sie w tym poscie do kontroli NIK-u bo mam o tym swoje odmienne zdanie.
Ostatnio edytowane przez gooro33 : 26.08.2010 o godz. 06:56.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując