Wyświetl pojedynczy post
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2010, 23:52
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Nie mieszaj znów, bo tłumaczyłem już że NIK żadnych budów nie wstrzymuje. Kto Wam tego naopowiadał?Widział ktoś wstrzymane autostady mimo ze w cholerę ostatnią niedociągnięć tam znaleźli? a spółce PL2012 zarzucili niegospodarność co działa dalej? NIK sprawdza sprawy formalne,przepływy gotówki,przetargi,papierki,terminy itd.i stawia ludziom zarzuty a nie sprawdza czy proste są ściany i dach nie przecieka. Od tego jest Nadzór budowlany do którego mozna zgłaszać np.budynki które zagrażają życiu lub zdrowi ludzi itd.
Kto chce może więc zgłaszać ja niestety i tak temu tematowi poświęcam tyle czasu że nie wyrabiam więc zachęcam innych
Proszę Cię,weź to zostaw ludziom bardziej kumatym, zapewniam Cię, że sprawa naszego stadionu nie pozostanie bez odpowiedniego finału. Krzyczysz o jakiś kontrolach z NIK-u, a jak będą jakieś problemy, to pierwszy będziesz gardłował, że nie możesz wejść na stadion. Przytocz jakieś przepisy, artykuły, a jak nie znasz albo nic nie gwarantujesz, to daj sobie na wstrzymanie, ok? Jest takie przysłowie, że krowa co dużo ryczy, mało mleka daje...
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując