Arapaho napisał(a):

Nie mieszaj znów, bo tłumaczyłem już że NIK żadnych budów nie wstrzymuje. Kto Wam tego naopowiadał?Widział ktoś wstrzymane autostady mimo ze w cholerę ostatnią niedociągnięć tam znaleźli? a spółce PL2012 zarzucili niegospodarność co działa dalej? NIK sprawdza sprawy formalne,przepływy gotówki,przetargi,papierki,terminy itd.i stawia ludziom zarzuty a nie sprawdza czy proste są ściany i dach nie przecieka. Od tego jest Nadzór budowlany do którego mozna zgłaszać np.budynki które zagrażają życiu lub zdrowi ludzi itd.
Kto chce może więc zgłaszać ja niestety i tak temu tematowi poświęcam tyle czasu że nie wyrabiam więc zachęcam innych
|
z całym szacunkiem, duzo robisz na '+' na forum oraz akcje z radnym Olszówką ale jeśli jestes w stanie wziasc na siebie całą odpowiedzialność ze bedzie 'dobrze' i niczego nam nie wstrzymają chociażby ze strony miasta 'mamy problemu NIK nas kontroluje wstrzymujemy inwestycje' albo 'brakuje znowu 10mln radni głosują i nie daja kasy bo siada na wszystkim NIK' to prosze bardzo, pisz pismo zbieraj podpisy niech ta karuzela zacznie się krecić. Ja natomiast oprócz rozliczenia tej bandy czerwonych oszustów-wazeliniarzy chce wreszcie przyjechac na stadion, przejść suchą nogą i zająć swoje miejsca na zadaszonym stadnionie gdzie nie bede sie musiał wstydzić jak znowu przyjedzie Real (i to w tym dziesięcioleciu).