Wyświetl pojedynczy post
zulu2001
Junior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2010, 18:21
2010-06-21 w warszawie rozpoczęli rozbiórkę ostatniej krytej widowni na dzień dzisiejszy budowa idzie pełna para i nic na nic nie narzeka stadion jest budowany zgodnie z terminami i projektem.... a u nas co codziennie wpatruje sie w te kamerki stadionowe jak kretyn z nadzieja ze cos sie zmienilo i nic zadnej roznicy poza paroma dniami przed konferencja naczelnego kierownika tego... balaganu zatrudnili troche wiecej statystów na budowie postukali troche mlotkiem i tyle nic.... sie nie zmienia.... dlaczego dopiero we wrzesniu bedzie mozna wejsc na gotowa trybune przeciez ona ona jakiegos czasu juz jest gotowa podobnie jak murawa....... krew mnie zalewa!!!

puszczam sobie ta konferencje tego niby prezydenta i jego przydupaski i nie moge sluchac jak placza ze projekt niekompletny ze stary ze tak dlugo budujemy ten stadion ze to juz historie trzeba przypominac ze po drodze sie prawo zmienilo i inaczej musielismy zrobic konstrukcje bo nasz wykonawca nie mogl tego zrobic.... ze po drodze to euro wyskoczylo nam no i musielismy o nie walczyc i trzeba bylo zmienic projekt..... i ze gazety jednostronnie pisza o nas.... co za banda nieudacznikow... teraz obiecali ze 7 wrzesnia bedzie mecz i od tego momentu gramy u siebie nawet jak wszyscy na glowie stana to tak bedzie....... niech nikt na glowie nie stoi tylko ktos kompetentny sie za to wexmie... jak pare tysiecy osob ma sie dostac na stadion tylko za posrednictwem jednej drogi.... pisalem juz kiedys tam wczesniej ze to jest bardzo niebezpieczne z pkt. widzenia zabezpieczenia takiego czegos... i teraz to sie potwierdza...... banda niekompetenych ludzi.... no krew czlowieka zalewa jak slyszy i czyta takie informacje......

ps. A jakby ta pani Niedziałająca pracowala w mojej firmie i popelnila taki blad jak na tej konferencji gdy sie przejechala o gruba banke to by juz u mnie nie pracowala i postaralbym sie zeby pracy szybko nie znalazla... ale moze jestem zlosliwy i sie czepiam albo w naszym magistracie panuja inne reguly gry....
poczytajcie sobie o naszym szanownym prezydencie ponizej:

http://www.gazetakrakowska.pl/krakow...iemu,id,t.html

http://jacekprezydent.blogspot.com/2...ta-polska.html

w swietle tych i nie tylko informacji nie zdziwi mnie juz nic w krakowie.... budowa stadionu wisly to tylko przyklad na to jak niekompetetni ludzie rzadza naszym miastem.....
Odpowiedz cytując