0 22 napisał(a):

|
Ale o co Ci chodzi? Nie powala, bo 97% tego forum jeszcze tydzień temu o istnieniu tego faceta nie wiedziało. O to mi chodzi. Powaliłby mnie Jimenez.
|
Nie przejmuj się masz w 100% rację ( nie sądziłem, że to kiedyś powiem do warszawiaka). Po prostu to forum zamieszkują w 90% dzieci dla których młody dobrze wyglądający człowiek to zawsze idealny trener znakomicie wróżący na przyszłość. Co z tego, że piłkarzem był marnym i jak trener nic nie osiągnął. Według tutejszych optymistów mistrzostwo mamy jak w banku. Przecież kiedyś wygrał już z Polonią. Na dodatek, większość z tych naiwnych optymistów, twierdzi, że za rok zagramy w LM. Przecież ten młody, inteligentny człowiek stwierdził, że to jest jego cel

. Nie mogę się już doczekać, kiedy Brozio zniszczy ten cały misterny plan, zadając trenerowi kilka konkretnych pytań. Np: " A ile trener meczy w reprezentacji rozegrał?, albo " Ile meczy w pucharach trener rozegrał?", albo "Ile razy trener mistrzostwo kraju zdobył?" Po czym gdy nastąpi wymowna cisza, skomentuje to krótko: "To jak ty mnie chcesz uczyć w piłkę grać ogórku?" I skończy się ten holenderski eksperyment, albo co gorsza będzie trwał dalej, tak jak było to w przypadku Skorży.