Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2010, 15:14
szprotson napisał(a):Wyświetl post
oczywiście że w nazwisku.

W szoku jestem że kibic Legii mówi że coś go nie powala.Ciekaw jestem opinni o Skorży a wcześniej o Urbanie.
No, tak samo - też nie powalają. Chociaż warsztat Skorży już znam, a gdy przychodził Urban to totalnie nie miałem pojęcia co mnie czeka.

Przecież też nie macie pojęcia co Was czeka. Tak trudno to przyznać? Że facet jest anonimem, który może okazać się świetny, a może okazać się nędzny?

Wow.

JrQ- napisał(a):Wyświetl post
No masz rację, niech Jeleń jeszcze trochę pogra i udowodni, bo jego porównanie do Błaszcza, jest rzeczywiście na wyrost
Ta.

Acima napisał(a):Wyświetl post
A w czym Jimenez jest lepszy od Maaskanta?
Coś jednak sprawiło, że o Jimenezie słyszałem, a o Maaskancie - jak ZDECYDOWANA WIĘKSZOŚĆ FORUM - nie. Pewnie to, że prowadził Sevillę, a nie Malagę. Nie wykluczam też, że Sevilla za jego czasów grała co najmniej dobrze.

P.S. Rozumiem, ze go chwalicie - bo jest Wasz. To naturalne. Ale wyobraźcie sobie sytuacje, gdy Legia albo Lech biorą za trenera Jacky'ego Matijanssena. Wasz pierwszy tekst to nie będzie 'wow, świetny ruch' tylko 'KTO TO W OGOLE JEST?". I tak samo jest tutaj. Może będzie świetny, może będzie słaby. Zobaczymy.

Znając życie jak Wisła wygra 2-3 mecze to będzie świetny, a jak będzie grała nadal tak jak gra to będzie wina piłkarzyków i złego przygotowania brzydkiego Kasperczaka.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 25.08.2010 o godz. 15:32.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując