Wyświetl pojedynczy post
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2010, 13:30
Ja tam bym nie stawiał tak sprawy, że Maaskant przeszedł do Wisły dla kasy. Myślę, że przedewszystkim dlatego, że widzi że tu ma lepsze perspektywy rozwoju a sam jest człowiekiem ambitnym. Podobno w jego poprzednim klubie zaczynało brakować pieniędzy na wiele rzeczy, prezesi sprzedawali mu piłkarzy i widać nie widział perspektyw na lepszą zmianę (nie zgadzało się to z jego wizją budowy, rozwoju drużyny). To też sygnał dla szefostwa Wisły, że Holender nie będzie tolerował minimalistycznego podejścia w budowaniu drużyny, raczej krok po kroku ALE DO PRZODU. To akurat traktuję raczej jako pozytyw, bo to świadczy, że jest ambitny i nie bedzie się zadowalał bylejakością w budowaniu drużyny, zespołu, a sam raczej nie będzie się usilnie trzymał stołka. Podejrzewam, że to człowiek w stylu jak mi się coś nie podoba to to pokazuję, a nie siedzę jak mysz pod miotłą. Póki co (także po tym co zobaczyłem na treningu) mam zaufanie do tego szkoleniowca, znaczy jestem pozytywnie nastawiony i zobaczymy co będzie dalej, bo trudno więcej oceniać trenera po kilku dniach pracy z drużyną.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując