Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2010, 01:39
Aaarrgh napisał(a):Wyświetl post
Sam sobie zaprzeczasz kolego. To Legia miała być Twoim zdaniem pierwsza, tymczasem teraz twierdzisz,,że się spodziewałeś (niestety) naszych dobrych wyników.
Chyba raczej wymienił wyniki trzech największych faworytów ligi - przecież jest mało prawdopodobne by Lech z 5 punktami był 3 w lidze. Was po prostu nie brał pod uwagę.

Cytat:
Możesz rozwinąć ten enigmatyczny i budzący różnorakie spekulacje wątek "dziewczyn z Konwiktorskiej"? Byłem na meczu z Legią i na boisku nie widziałem po obu stronach żadnej kobiety. Czyżbyś próbował deprecjonować wartość zawodnków Twojego klubu - jeśli przegrał 3:0 z "dziewczynami"(stosując Twoją termionologię) to musi być to wyjątkowo słaby skład.
"Dziewczyny" wyjaśniam niżej, natomiast tutaj chciałem zapytać: nadal jesteś jeszcze w takim wieku/okresie, że szanujesz/uwielbiasz piłkarzy swojego klubu/uważasz ich za idoli? Jeszcze nie przejrzałeś na oczy, że zdecydowana większość to piłkarzyki i nie trzeba ich w żaden sposób deprecjonować, bo sami to robią na każdym kroku? To chyba 'choroba' kibiców drużyn, które przez lata są średniakami i nagle zaczynają wygrywać - kibice uważają ich za świetnych, bo sprawili coś czego nie potrafił nikt w danym klubie przez lata.. Ale potem przyjdzie stabilizacja, kompromitacje w pucharach, fochy, imprezy, sushi, dupy, rzucanie ananasami, pyskowanie trenerom, bójki z dyrektorami innych klubów i wszystko co znają kibice drużyn liczących się od lat w stawce..

Cytat:
Jeśli masz coś powiedzenia na temat naszych kibiców, to na tym forum wątek nosi nazwę "Kibicowanie na polskich stadionach".
I myślę, że tam trzeba by rozpisać wątek dziewczyn. Chociaż ja akurat tego określenia nie lubię, bo dziewczyny są fajne.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując