Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Aaarrgh
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2010, 01:07
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Wróciłem i tabela niestety wygląda z deczka inaczej:
1. Disco - 9 pkt
2. Jaga - 7 pkt
3. Bełchatów - 6 pkt
4. Wisła - 6 pkt
5. Legia - 6 pkt
6. Amica - 5 pkt

Trafiłem tylko Amikę. Co do reszty to w sumie największym zaskoczeniem jest Bełchatów, o którym sam pisałem, że będzie walczył o utrzymanie. Jaga już w LE pokazała, że jest w gazie i ta liczba punktów też w sumie nie jest zaskoczką. Co do dziewczyn z Konwiktorskiej to niestety spodziewałem takiego obrotu sprawy i teraz pozostaje jedynie czekać na rozwój sytuacji.

Z tego co do tej pory obejrzałem w powtórkach to liga jest już interesująca, a będzie jeszcze ciekawsza niż te popisy Cabaja itd. itp. etc.
Generalnie się nie spinam (zwłasza w tym temacie) , ale tym razem mnie poniosło:

Sam sobie zaprzeczasz kolego. To Legia miała być Twoim zdaniem pierwsza, tymczasem teraz twierdzisz,,że się spodziewałeś (niestety) naszych dobrych wyników.

Możesz rozwinąć ten enigmatyczny i budzący różnorakie spekulacje wątek "dziewczyn z Konwiktorskiej"? Byłem na meczu z Legią i na boisku nie widziałem po obu stronach żadnej kobiety. Czyżbyś próbował deprecjonować wartość zawodnków Twojego klubu - jeśli przegrał 3:0 z "dziewczynami"(stosując Twoją termionologię) to musi być to wyjątkowo słaby skład.

Jeśli masz coś powiedzenia na temat naszych kibiców, to na tym forum wątek nosi nazwę "Kibicowanie na polskich stadionach".
Odpowiedz cytując