emj10 napisał(a):

Wróciłem i tabela niestety wygląda z deczka inaczej:
1. Disco - 9 pkt
2. Jaga - 7 pkt
3. Bełchatów - 6 pkt
4. Wisła - 6 pkt
5. Legia - 6 pkt
6. Amica - 5 pkt
Trafiłem tylko Amikę. Co do reszty to w sumie największym zaskoczeniem jest Bełchatów, o którym sam pisałem, że będzie walczył o utrzymanie. Jaga już w LE pokazała, że jest w gazie i ta liczba punktów też w sumie nie jest zaskoczką. Co do dziewczyn z Konwiktorskiej to niestety spodziewałem takiego obrotu sprawy i teraz pozostaje jedynie czekać na rozwój sytuacji.
Z tego co do tej pory obejrzałem w powtórkach to liga jest już interesująca, a będzie jeszcze ciekawsza niż te popisy Cabaja itd. itp. etc.
|
Generalnie się nie spinam (zwłasza w tym temacie) , ale tym razem mnie poniosło:
Sam sobie zaprzeczasz kolego. To Legia miała być Twoim zdaniem pierwsza, tymczasem teraz twierdzisz,,że się spodziewałeś (niestety) naszych dobrych wyników.
Możesz rozwinąć ten enigmatyczny i budzący różnorakie spekulacje wątek "dziewczyn z Konwiktorskiej"? Byłem na meczu z Legią i na boisku nie widziałem po obu stronach żadnej kobiety. Czyżbyś próbował deprecjonować wartość zawodnków Twojego klubu - jeśli przegrał 3:0 z "dziewczynami"(stosując Twoją termionologię) to musi być to wyjątkowo słaby skład.
Jeśli masz coś powiedzenia na temat naszych kibiców, to na tym forum wątek nosi nazwę "Kibicowanie na polskich stadionach".