Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2010, 01:07
Ano, już od dawna nie mogłem spać z powodu nie zrealizowania mojego pomysłu pociągnięcia piętra trybuny zachodniej do samego szklaka ( identycznie, jak trybuny E ), mimo, że informowałem o nim wszystkich zainteresowanych w stosownym czasie ( również tutaj ). Jak opadną emocje oczekiwania na nowy stadion, po krótkim czasie jego użytkowania, wszyscy będą sobie pluć w brodę, patrząc na tą wyrwę w bryle stadionu.
Nawet taki mały zabieg zabudowy tego narożnika, jak ta moja propozycja, zmniejszyłby diametralnie tę czarną dziurę, nie mówiąc tu o pełnej formie zabudowy tego szklaka lub narożnika w ogóle.

Ps. tak w ogóle to wiele innych niż stadionowe, w/g mnie interesujących inicjatyw Wiślackich w tym moich oraz wielu, wielu innych kibiców, padło na grunt minimalizmu oraz kanibalizmu Wiślackiego, wykazując poza subkulturami i ich interesami, martwicę naszego środowiska, jako całości i nie dziwi mnie już nic, a tym bardziej, antyWiślacka buta pasiastych władców naszego miasta w sprawach stadionowych. Udało się nam razem, chwilowo poderwać w sprawie hali TS, lecz gdy efekt tego zrywu, odebrano Wiśle ponownie, nikt już na to nie zareagował. A w życiu jest tak, że jak pozwolisz sobie raz, to już zawsze będziesz lekceważony i poniżany. Odebrano kasę na halę, to i na stadion także.Wisła bez stadionu, umiera na Suche Stawy a hala sportowa, to jeszcze większy prestiż i rozwój Wisły, jako całosci, tylko czy tak będzie, jak nowej hali nie będzie
Ostatnio edytowane przez kot : 25.08.2010 o godz. 02:53.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując