Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2010, 22:10
Ale parodia. Po pierwsze to Amica nie przelozyla meczu z tego co rozumiem tylko poprosila zeby mecz zamiast piatku czy soboty byl grany w niedziele, wiec czy to jest mecz przleozony?! ....a o .... jest ten ambaras.
Po drugie co do tego ze Zydy chcialy swoj mecz przleozyc z Legia bo im 3 czy 4 pilkarzy gralo 2 dni (czy moze 3?) wczesniej w reprezentacji. O czym my ....a mowimy? Czy ci kopacze zapierdalaja na budowach a w pilke graja po godzinach? Co za problem jest grac mecze co trzy dni, ....a co to za problem? Co to za rgument ze Cracovii powolano 3 pilkarzy, czy powolano ich na ten dzien co maja lige?! ....a nie, na 3 dni wczensiej!!! Zwykly czlowiek zapieprza jak smiec po 8-12h 5-6 dni w tygodniu zeby zarobic na chleb a oni mi beda .......ic ze nie dadza rady zagrac 2h w pilke dzis, odpoczac jutro i znowu zagrac 2h (2h!!!!) w pilke. Ja wiem ze to jest wysilek, siniaki, podroze samolotem ale nie badzmy smieszni. Pilkarze prowadza zycie wygodnisiow, od kasy przewraca sie im w dupach a na koniec musimy wysluchiwac ze Cracovia chce przelozyc mecz bo 3 pilkarzy bedzie mialo 1 dzien przerwy przed 2 godzinnym meczem, to jest parodia.
Robimy z tych kopaczy mega cioty i pipki a pozniej wszyscy sie dziwia dlaczego polska pilka jest 56 w rankingu czy liga jest za jakimis druzynami z Azji, Afryki (a zapomnialem, pozniej jeszcze mowimy ze te rankingi z dupy wziete i napewno 60 liga swiata to nie jestesmy. Taa nie...)
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując