Wyświetl pojedynczy post
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2010, 19:17
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Jak za Ćwielonga wzieliśmy kilkaset tyś zł to i na Łobo znalazł by się jeleń z podobną sumą.Problem z kontraktem jedynie bo nikt mu tyle nie da ale nie pozostaje nic tylko szantaż - albo odchodzisz albo do grudnia 2012 grzejesz ławę w ME.Mam nadzieje że dla tego wielkiego gwiazdora nie zrobiono wyjątku i w jakimś tam stopniu ma kontrakt motywacyjny.Ława w ME przynajmniej zminimalizuje straty.

Wisła musi się nauczyć pozbywać się zawodników(nawet za grosze)którzy nic nie rokują i to nie ma znaczenia że zapłaciła za takiego kilkaset tyś euro.
Przy 5 latach Łobo w Wiśle, 400 tyś za sam transfer to drobne.

A mi się wydawało że Łobodziński z Iwańskim w Zagłębiu to były gwiazdy tej marnej ligi i czasami im się udawało przeciw Wiśle lub Legii bardzo dobrze zagrć. I to w dodatku w czasach gdy te zespoły potrafiły coś ugrać w europejskich pucharach.
No ale pewnie w Lubinie to im wszystkie te mecze kupili.

Tutaj coś się złego dzieje z zawodnikami. Zamiast iść do przodu to wiekszosc się cofa.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując