Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2010, 16:11
Ok - przyjmijmy że są kontrowersje a nawet że Resoviacy postarzyli się kiedyś o te 2 lata.

Rav i Dagobert prezentują pogląd że jest to wycieranie sobie gęby Wisłą.Ja się tak zastanawiam co Wisła jako klub powinna zrobić.

Przychodzi pismo że zapraszają nas na mecz z okazji obchodów, pismo ląduje na biurku Basałaja.On najpewniej nie zna kontrowersji bo dlaczego miałby je znać.Konsultuje to z pionem sportowym, im mecz odpowiada więc się godzimy.

Nawet jeśli by doszły do niego słuchy to ja osobiście nie wiem czy rolą prezesa, jest grzebanie w historii czy aby jakiś klub nie odjął sobie roku czy dwóch.Też nie za bardzo wyobrażam sobie sytuacji gdzie nakazuje przesłanie dokumentów przez Resovie, bo jak nie to my nie zagramy.

Dla mnie mogą się spierać kibice, historycy ale jakoś nie widzę by klub bojkotował bo chce być starszy, szczególnie że ten 1905 to od dawna funkcjonuje, jest oficjalną klubową datą.
Jak rozumiem żeby funkcjonować w piłce klubowej w PL, nie trzeba pzpnowi przysyłać dokumentów potwierdzających rok założenia - na prawdę dziwne by było gdyby u nas Basałaj się takim sprawami zajmował

Też jakoś nie widzę tego że my to frmujemy.Zaprosili nas, nie sądzę że gdyby zaprosili kogoś innego, to by to zbojkotował.Chyba że starozakonnych - oni to mają paranoje na wszystko więc pewnie jeszcze by jakiś donos napisali.

To jest mój punkt widzenia ale rozumiem też dla Was to może być bardzo ważne.Nie wiem po prostu czy gra(bojkot) by był wart świeczki
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 24.08.2010 o godz. 16:14.
Odpowiedz cytując