Watts napisał(a):

Prezentujesz myślenie typu "dlaczego wydaje się miliardy na kluby piłkarskie, przecież można dać dzieciom z Afryki". Daruję sobie moralizatorską gadkę, bo zaraz ktoś mnie tutaj zwyzywa od idiotów mających w dupie dobro Wisły
|
Powiedz mi. Masz ostatnie 20 zł a musisz wytrwać tydzień.Idziesz do wesołego miasteczka na diabelski młyn czy kupujesz żarcie?
Gdzie tu ....a dzieci w afryce!!!Przecież to jawne haranie nam w twarz mistrzu! Na ten stadion wydano ponad 510 mln PIĘĆSET DZIESIĘĆ MILIONÓW ZŁOTYCH od podatników krakowskich oraz z budżetu centralnego,a będzie brakowało na nim nawet telebimów, które kosztują 0,2% całości.Zamiast dokończyć obiekt Majchrowski przed wyborami łudzi jakimiś plastikowymi koncertami. Nie jest to dla ciebie bezczelność?Wszystko jest ok?Nic się nie stało?
EDIT:
pomyśl ....a chłopie.Piszę, że za jebane 30 min zapłacono murzynowi 2 mln złotych, więc skoro ....a murzynowi zaplacono 2 mln złotych za 30 min ile się zapłaci 2 gwiazdom na otwarcie stadionu.Podałem kwotę Kravitza jako punkt odniesienia.