BronekTS napisał(a):

|
Taka uwaga z dzisiejszego treningu. Przechodząc koło Pana Ochalika który rozmawiał przez telefon, usłyszałem jak mówił do swojego rozmówcy że on musi zweryfikować co Patryk Małecki miał powiedzieć i dopiero wyciągną z tego konsekwencje. Chyba nasza gwiazda znów dała o sobie znać. Poza tym, widać było dzisiaj na treningu ewidentnie jak cały czas coś mówił pod nosem. Bardzo mi się nie spodobało jak raz odpyskował do Żurawia gdy ten zwrócił mu uwagę że czekał na podanie. No cóż. Nie jestem jakimś przeciwnikiem Patryka, wręcz przeciwnie, wierze w jego ponadprzeciętny talent, ale musi go ktoś wkońcu utemperować i ustawić do pionu, a on musi zrozumieć że chce się dla niego dobrze, bo jeśli nie to nic z projektu Patryk Małecki gwiazdą Wisły nie będzie.
|
Z Małeckim jest cholerka ten problem że to obecnie najlepszy piłkarz Wisły. W każdym meczu biega, walczy, stara się i robi masę wiatru. Żuraw obecnie przy nim to przeciętniak jedynie drący się na kolegów z drużyny. Chociaż Małecki mnie wkurza, swoim zachowaniem, to dla Wisły jest obecnie bezcenny.