1q2 napisał(a):

Problemem skyboxów nie jest wykończenie tylko spartolenie ich pod względem konstrukcyjnym.Już pomijam fakt że podobno parking dla potencjalnych klientów ma być po drugiej stronie stadionu, co samo w sobie jest bubulem(i niech mi ktoś nie napisze że spacer to zdrowie )
To co dyskwalifikuje w ogóle te 'pokoiki' to to że nie można z nich meczu oglądać a jedynie podziwiać betonowe stanowisko snajperskie.To jest prawdziwa klęska.Dla pewnie sporej cześci ludzi, mecz może być tylko otoczką spotkania np biznesowego.Psim obowiązkiem jest zapewnienie im możliwości oglądania meczu z wewnątrz.Tak będzie na narodowym, tak będzie...na Kałuży.
U nas żeby móc oglądnąć mecz, trzeba będzie się gnieść na fotelikach, co lepsze widoczność z nich jest o wiele gorsza niż na miejscach które pewnie będa kosztować 30-40 zł a co jeszcze lepsze - potencjalne 'grube ryby' , będą musiały siedzieć według wzrostu.Niska osoba nic nie zobaczy z pierwszego rzędu, znowu pewnie nie może tak być że za wysoka usiądzie w pierwszym a za niska w tylnym bo też nic nie zobaczy
Dzieci w ogóle są wykluczone z oglądania, chyba że na kolanach.
Pomijam już estetykę która jest jedną wielką kpiną.To by się idealnie nadawało jako stanowisko dla snajpera, bądź jako miejsce do obserwowania prób jądrowych...tylko lornetek brak.
Ja mam takie przekonanie że to w większości będzie stało puste.
|
nie bedzie chetnych, wkurza sie, wyburza ten murek, postawia pleksi i bedzie ok

))