Wyświetl pojedynczy post
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2010, 18:59
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Jak za Ćwielonga wzieliśmy kilkaset tyś zł to i na Łobo znalazł by się jeleń z podobną sumą.Problem z kontraktem jedynie bo nikt mu tyle nie da ale nie pozostaje nic tylko szantaż - albo odchodzisz albo do grudnia 2012 grzejesz ławę w ME.Mam nadzieje że dla tego wielkiego gwiazdora nie zrobiono wyjątku i w jakimś tam stopniu ma kontrakt motywacyjny.Ława w ME przynajmniej zminimalizuje straty.

Wisła musi się nauczyć pozbywać się zawodników(nawet za grosze)którzy nic nie rokują i to nie ma znaczenia że zapłaciła za takiego kilkaset tyś euro.
Przy 5 latach Łobo w Wiśle, 400 tyś za sam transfer to drobne.
Ja bym sie nawet nie szczypal z szukaniem na Lobo jelenia, tylko odpalilbym mu na pozegnanie pare groszy tak jak niegdys zrobiono w przypadku Kaczorowskiego czy Kryszalowicza i niech sie Wojtek dalej sam buja ze swoim menadzerem.

A przy okazji, to mam nadzieje, ze chociaz w tym przypadku (bo to przypadek wyjatkowy pod kazdym wzgledem) klub bedzie szczery wobec Maaskanta i uczciwe uprzedzi go, ze Lobo w pilke grac niestety nie potrafi. Bo ktoz bardziej niz Maaskant narazony jest na popelnienie bledu wynikajacego z nieznajomosci realiow ? Wystarczy, ze przeczesujac neta wbije na taki transfermarkt czy cokolwiek i zobczy te 23 wystepy Wojciecha w reprezentacji, lub co gorsza zaczerpnie opinii Leeeooooooo i dopoki sie nie skapnie, ze cos tu jednak nie gra, to Wisla w kolejnych paru meczach zaplaci za to sportowo i ponosie niepotrzebne koszta (wspomniany kontrakt motywacyjny)
Odpowiedz cytując