Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2010, 13:31
wolfy napisał(a):Wyświetl post
To co mi się bardzo nie podoba to fakt, ze sztab będzie nasz, miejscowy. Widać, że wygrała opcja najtańsza.

Dlaczego to taki problem? Zastanówcie się, jak nasza drużyna ostatnio wyglądała fizycznie.
Bahr zostaje.

Nie podoba mi się to.
To sie nie może podobać. Znów mamy podobne zdanie . To zawsze trener powinien wybierać własny sztab, a nie dziedziczyć go po zwolnionym za złą grę i wyniki poprzedniku. Taki sztab, szczególnie złożony z naszych rodzimych speców, zawsze będzie obniżał efektywność nowego szkoleniowca, a nie przeciwnie . Dlatego mam nadzieję, że to sytuacja tymczasowa, a nie stan trwały powodowany tradycyjnymi oszczędnościami.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując