Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2010, 11:37
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Tak naprawdę, to dlaczego nikogo nie zastanawia, że gość po odejściu z PSV wylądował ostatecznie na zesłaniu w Chinach.
Powiedział że zrobił to w celach zebrania nowych doświadczeń, nie wiem czemu miałbym mu nie wierzyć.

Chociaż z drugiej strony jak nie wiadomo czemu to pewnie chodziło o kase

mateusz212 napisał(a):Wyświetl post
po konferencji jestem przekonany ze wybór trenera był trafny. Dyrektor kompletnie mnie nie przekonuje, u nas nie bedzie mial duzych mozliwosci finansowych, a jego intrygii ktore wypłynęly w Holandii u nas mogą mu ujść płazem,a nawet znajdzie sobie kompana Pana K. Z trenera jestem zadowolony, z dyrektor mniej, ale obu życze jak najlepiej.
po pierwsze niczego mu nie udowodniono, a po drugie nawet jak coś tam zebrał dla siebie to nie zmienia faktu że dla klubu zrobił wiele (4 x mistrz + półfinał LM + kasa z transferów) i może nie ma to ze sobą nic wspólnego ale jakoś odkąd Valckxa nie ma w PSV to troche ten zespół obniżył loty.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 23.08.2010 o godz. 11:42.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując