Wyświetl pojedynczy post
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2010, 08:18
kristos napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście ,bo najważniejsze jest żeby co rundę był "nowy"zespół i był ruch w interesie.
A jak będą grać ,to już drugorzędna sprawa ,kto by się tym przejmował.
Najważniejsze są transfery....
A jaki poważny trener przyjdzie do drużyny którą prawdopodobnie widzi na nagraniach DVD po raz pierwszy i nie będzie starał sobie zapewnić realnego wpływu na kształt budowanego przez niego zespołu, w postaci konkretnych środków przeznaczonych na ten cel ?

Otrząśnij się, chyba już skończyły się czasy trenerów typu Kasperczak, którzy nie mają nic do powiedzenia i przyjmą z pocałowaniem ręki wszystko co im Kapka znajdzie.

Jeśli trener chce cokolwiek budować i rozwijać to musi mieć zapewnione środki na realizację celów, ale może Ty tego nie rozumiesz, ewentualnie nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi, w której zasugerowałem, że Maaskant skoro negocjowali z nim cały jeden dzień, nie zdążył wywrzeć odpowiedniej presji i nie zagwarantował sobie takich środków licząc na "profesjonalizm" naszych działaczy, bądź po prostu wymagania swoje przedstawił i nie były one wygórowane.

Oczywiście mogę się mylić i podczas negocjacji została poruszona ta kwestia, zapowiedziano że już w zimie będzie dysponował budżetem w wysokości 1-1,5 mln euro i dodatkowo w lecie kolejnymi środkami na budowę drużyny, czego sobie, Tobie i całej reszcie kibiców życzę.
Powód: powtórzenie
Ostatnio edytowane przez Greeg : 23.08.2010 o godz. 08:19.
Odpowiedz cytując