Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2010, 01:43
Seb@. napisał(a):Wyświetl post
Ja bym jeszcze wstrzymal sie z panika odnosnie sztabu, byc moze Maaskant chce najpierw zobaczyc z czym ma tu do czynienia na miejscu a potem ewentualnie wprowadzic korekty. Pozatym gdyby nagle z dnia na dzien wprowadzic calkiem nowych ludzi to zanim pilkarze by zrozumieli o co im chodzi mogly by byc okolice grudnia. Jezeli okazalo by sie ze tak ma zostac a trener nie bedzie mial wplywu na wspolpracownikow to wtedy mozemy panikowac. Najbardziej to chyba przydal by sie jakis specjalista od przygotowania fizycznego choc nie mozna wykluczyc ze sam trener sie tym zajmie choc jak mowi staropolskie przyslowie - jak cos jest do wszystkiego ..........Mam nedzieje jednak ze tak nie bedzie
Od tego żeby nie zrobił się chwilowy burdel - jest drugi trener.Fajnie że jest to Moskal - On będzie takim przewodnikiem Maaskanta w pierwszych tygodniach.Skład na Polonie na bank bedzie ustalany we współpracy bo co gość po kilku treningach może wiedzieć.

natomiast brak jego ekipy martwi - ja mam tylko taką nadzieje że tu nie chodzi o kasę bo była by to tragedia - oszczędzać na kilku osobach , tylko po prostu być może nie dało się ich już dziś wyciągnąć, bo jak bawimy się w holenderskie podejście do tematu, to musi być to całościowe.Mam nadzieje że po rundzie Holender będzie miał tu już swoją autorską ekipę.
Odpowiedz cytując