Wyświetl pojedynczy post
Seb@.
Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2010, 21:14
Dodajac jeszcze co nie co o polskich dziennikarzach sportowych wart odwiedzic GW z tytulu wynika ze... Wisla ma trenera przystojnego ktory lubi grac w karty dobrze ze sam artykol sie chociaz troche broni. Ale trzeba sobie uzmyslowic ze pierwsze wrazenie jest bardzo wazne a to przy takim tytule wcale pozytywne nie jest. Mysmy nie zatrudnili gosci zeby panny wieczorami oblapywal na plantach w przerwach na pokerka. Ja juz nie moge sie doczekac placzu na forum ze o to nasz nowy trener na pewno czas w kasynie z pilkarzami bedzie spedzal zamiast na treningach.

Dla porownania dzisjeszy tytul o Lechu, mozna by przeciez napisac po slabym meczu slaby beznadziejnemu strzelil piec goli. Jakze inny wydzwiek i pierwsze wrazenie.

Cytat:
Oby mu się udało, ale powtarzam - nie takiego wyboru sobie wyobrażałem i nie jestem przekonany w pełni co do tego, czy ten trener pozwoli nam na osiągnięcie sukcesu w europejskich pucharach.
Z takimi pilkarzami to komitet trenerski w skladzie Ferguson, Murinho, Guardiola, Hitzfeld, Van Gaal oraz Wenger nie gwarantuja nam sukcesu w pucharach chyba ze za sukces uwazasz awans do ostatniej rundy kwalifikacji no to wtedy moze.
Ostatnio edytowane przez Seb@. : 22.08.2010 o godz. 21:22.
Odpowiedz cytując