Wyświetl pojedynczy post
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2010, 20:52
carpenter napisał(a):Wyświetl post
Dyrektor sportowy z zarzutami+trener bez dorobku, ale z ojcem wlascicielem najwiekszej firmy mangerskiej w Holandii + Kapka +Basalaj = kolejne walki finansowe. Wszystkim liczacym na MP i LM zycze powodzenia. Porozmawiamy za rok, jak pewne fakty beda na tyle oczywiste, ze nawet wy je zrozumiecie. Zal mi jedynie Cupiala, bo wszyscy z niego ciagna ile wlezie. Do tej pory zastanawialem sie jedynie czy on bierze w tym wszystkim udzial czy nie i dlaczego(?), ale teraz widze ze to jedynie jelen do dojenia kasy. I zal mi tez Wisly, bo stala sie korytem do ktorego wszystkie swinie ciagna...
O jakich zarzutach mówisz?! Wiesz wogóle czym jest zarzut czy tak sobie przeczytałeś newsy w necie i się zabrałeś za robienie prokuratora?

Trener z 10 letnim stażem w Holenderskiej piłce. O takim dorobku to może pomarzyć każdy z trenerów w tej zapyziałej lidze. Druga sprawa, naprawdę myślisz, że bedzie na tyle głupi, żeby robić wały z firmą swojego ojca? Może ty byś na taki pomyśł wpadł, ale my tutaj mówimy o, zdaje się, inteligentym człowieku.

Co znowu z tym Basałajem. Kolejny, który coś do niego ma, ale gdy go zapytać co, to bedzie mnie odsyłał do googli.

Faktycznie za rok bedzie o czym porozmawiac, ale znajac zycie zmienisz nicka i bedziesz pisał na forum peany na czesc naszego trenera.
Odpowiedz cytując