Wyświetl pojedynczy post
Falmokirak
Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2010, 19:11
Markus napisał(a):Wyświetl post
Brak sprowadzania "własnego sztabu" przez trenerów jest ewenementem na skalę światową, pokazującym, że Holender jednak nie postawił wygórowanych żądań naszemu klubowi. Szkoda, bo liczyłem, że Ci nasi łagodnie mówiąc "kontrowersyjni" fachowcy jak Bahr czy Moskal jednak nie będą dalej pracować przy pierwszej drużynie. Liczyłem i tu na zmiany na lepsze.

Co do Larssona. Petrescu i Simeone - akurat od nich Maaskant naprawdę nie musi okazać się gorszym trenerem, więc tutaj nie czuję żalu. Jimenez, Zaacheroni etc. - to już zupełnie inna półka, niestety jak widać zarząd i Cupiał nie byli gotowi na nią sięgnąć. Trudno.

Liczę, że udało się naszym nowym Holendrom zagwarantować sobie przynajmniej jakieś środki na dalsze niezbędne wzmocnienia kadrowe, oraz na rzeczywisty rozwój scoutingu i bazy treningowej.
Jego cały sztab pracuje w Bredzie więc trudno żeby nagle wszyscy przyszli do Wisły tym bardziej jak Maaskant rozwiązał kontrakt w czwartek i od razu popdisał z Wisłą. Jestem przekonany że będzie chciał swoich ludzi tutaj sprowadzić ale trzeba czasu.
Odpowiedz cytując