Borinho napisał(a):

Widzę że niektórych fantzja ponosi !!!!
Kasa poszła dobra dla trenera to zapomnijcie o konkretnych transferach !!!! . Także nowy trener ma proste zadanie przez cały rok ma już praktycznie skład zaklepany i ma walczyć o puchary z nim . Za rok obudzimy się znów z Jirsakami Łobodzińskimi i innymi wynalazkami które i tak zostać będą musiały bo trzeba by kontrakty z nimi rozwiązać . Dopóki Cupiał nie zrozumie że żeby sukcesy mieć trzeba dołożyć dopóty żyjcie dalej kolejnymi bajkami prezesów sportowych o jakiś sukcesach sportowych .
Powiem tylko tyle w Holandii w poziomie gry jest 5-6 drużyn na poziomie reszta to statyści .
Psv leje u siebie po 6-0 ,5-0 ogórków później jedzie do ostatniej drużyny w Rosji przegrywa 0-1..... Osobiście byłem za jakimś trenerem z wschodu ROsja Ukraina Serbia . Nam trzeba nauczenia walki i zapieprzania na boisku a nie uczenia przeciętniaków, lub wypalonych graczy super schematów gry oni tego nie pojmą . Ale może się mylę ....
|
Jeśli faktycznie on ma tą ekipą bić się o mistrza i LM to może już się pakować i też przyznam Ci racje że dla tych technicznych kalek co są to tylko wariant Petrescu czyli walka zapieprzanie i bardzo uważna gra w obronie(słynne dzidy).
Natomiast mam nadzieje że ruszy coś z polityką transferową.Nie wiem po co nam koleś z PSV do sprowadzania kolejnych kalek za free.
A co do ligi - 6 dobrych zespołów to oznaka dobrej ligi a nie słabej, zresztą tam wszystko się powoli zmienia i coraz więcej jest liczących się ekip.
A co do PSV i meczu na SYBERII...tak, tak..to już pojechałeś

.Po pierwsze to wyjazd do innego świata, po drugie LE nie jest dla PSV wielce ważna, po trzecie i tak najpewniej awansują.
Tottenham przegrał z YBB,Man City męczył się jak cholera z Timisoarą, Aston Villa o mało co nie przegrała z Rapidem.
Nic to nie znaczy bo i tak te kluby najpewniej zagrają w grupie.Podobnie PSV.