Wyświetl pojedynczy post
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2010, 14:38
Jak dla mnie najlpesza runda Andrzeja Gołoty w histori jego walk to była 2 runda w walce z Sandersem:
http://www.youtube.com/watch?v=It8EKIoZdpU

Gość miał wszystko, aby byc najlepszym trafil niestety na czasy Lenoxa..Wokół Gołoty nie potrzebnie zrobila sie negatywna atmosfera typu kabaret Dańca,puszczanie walki w teleexpresie itp..Jak dzisiaj patrze na walke z Lenoxem, to mam zupelnie inne odczucuia niz wtedy gdy mialem te 15 lat a wszyscy trombili ze padl jak dziecko itp...A co mial zrobic..walczyl z najlepszym bokserem ostatnich 15 lat,w wadze ciezkiej, wiec ryzyko takiej porazki jest normalne w tym sporcie..potem siadła mu psychika i juz nigdy nie wrocil do dawnej formy..

A co do Adamka.Wg mojej punktacji Adamek wygral 5 rund,4 dla Granta 3 na remis..A tu na koniec wynik jakby niemal w kazdej wygrywal Adammek..Fakt ma gosc szybkość doskonale czuje dystans,ale uderzenia ma jak na ta wage smieszne..Co z tego ze "obija" Granta skoro ten przyjmuje ciosy z usmiechem na twarzy..Wg mnie wiekszosc tych ciosow nie powinna byc punktowana..no ale takie sa zasady..Adamek dostal jeden mocny cios i przez nastepne dwie rundy nie wiedzial gdzie sie znajduje..A Grantem może raz prawie zachwialo..Mysle ze niestety z Hayem Tomek padnie na deski,bo szybkosc maja zblizona,a Haye potrafi nokautowac,a Adamek niestety nie!
Odpowiedz cytując