Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2010, 13:16
Ja też wierzę, że Maaskant i Valcks stworzą coś fajnego, tylko ten Valcks musi być wpierw zakontraktowany. Owszem, może Maaskant nie miał pola do popisu, bo trenował dość słabe zespoły w tej Holandii, jest młody, perspektywiczny, może pokazać na co go stać, tylko jeśli Wisła dostarczy mu dobry materiał do pracy. Nie zmienia to jednak faktu, że wszyscy musimy go na tym forum wielbić i cenić zaraz po zatrudnieniu.Trzeba dać mu po prostu szansę.

Osobiście wolałem kogoś pokroju Petrescu, a teorie, że przez Petrescu przegraliśmy MP mnie nie przekonują. Zresztą czy ważne jest dla właściciela mieć MP, czy może bardziej ważne jest to, że drużyna zaistnieje w Europie. A może tak zrobić nie zdobywając MP i grając dobrze w Lidze Europejskiej. Fakt faktem - mamy słabą ligę i niewiele potrzeba by zdobyć mistrzostwo, ale by zaistnieć w Europie trzeba mieć silny zespół, a my obecnie takiego zdecydowanie nie mamy i musimy się solidnie wzmocnić na puchary, bo samym trenerem sukcesu w Europie nie osiągniemy.
Odpowiedz cytując