PoloniaDumaStolicy przecież sam użyłeś słowa 'kilkanaście'

a kilkanaście to liczby od 11 do 19. 2010-19- 1991. Prosta matematyka

Wyżej ci już to wyjasniłem, ale widzę, że nadal nie dociera, jak grochem o ścianę
S. jako jedyny ma ZAKAZ SĄDOWY a nie klubowy.Pozostali mają zdjęte, ale były to zakazy klubowe. Chcesz, żeby kibice mieli wpływ na decyzje sądów? Chory jestes czy jak? Jeszcze raz napiszę, jak do dziecka- PRZECZYTAJ ze ZROZUMIENIEM oświadczenie S.. I tak pewnie nic z niego nie załapiesz, ale to już nie moja wina.
Ta druzynka do golenia od 'x' lat jest wyżej w tabeli od twojej sprzedanej Polonii. A to, że na brazylijską Pogoń przychodziło po 16 tys to było wiadome, że tka będzie- piknik lubi sukces, ale grupy kibicowskie były niezadowolone. A u was były szczęśliwe. W końcu kibice sukcesu, ot co.
Nikt nie kocha iti, wywalczyliśmy to co chcieliśmy i jest porozumienie. Złamią zasady to wróci konflikt. I tyle. Wy nie macie u siebie tak dobrze, jak my teraz na trybunie Ultras
Wiślaków przepraszam i już więcej nie odpisuję kibicowi Groclinu. Ale działa on na mnie tak, jak na was fan Cracovii. Nie zdziwię się, jak dostanę bana, bo trochę się zagalopowałem w gościach. Pozdro.