Odopowiem bo widze trzeba Cie edukowac jak wiekszosc kibicow Polonii.
1) W ostatnich kilkunastu latach Legia zdobyla 4 MP Polonia 1 - Jesli dla Ciebie to jest jeden wiecej to skoncz wreszcie podstawowa szkole i dopiero sie udzielaj.
2) Kto sie uklada z okupantem? Wiesz kto i czemu tak nazwal ITI? Wiesz o co walczyli kibice Legii z ITI? Wiesz co osiagneli? Nie wiesz widze wiec po cholere sie odzywasz ?
3) Jesli nawet bysmy sie ukladali, to ja wole sie ukladac z ITI niz dac sobie wcisnac druzyne z Grodziska i udawac ze to moja druzyna.
4) Na temat gniazdowego nawet sie nie wypowiadaj bo kazdy kto ma mozg wie o co poszlo, a skoro Ty go nie posiadasz to po cholere sie udzielasz?
5) Legia jest solidna firma, Wisla jest solidna firma bo to zespoly ktore rok w rok walcza o najwyzsze cele. W tamtym roku miejsce 4 ale powiedz mi gdzie ten Twoj nedzny klubik byl przez ostatnie 10 lat? Przy Legii i Wisle to jest malo znaczacy dobrze rozpoczynajacy lige klubik, nic wiecej.
To byl pierwszy i ostatni raz kiedy napisalem dluzszy post do kogos kto i tak pewnie g*** z tego zrozumie.
Osmieszyles sie juz wystarczajaco wiec jesli cokolwiek do mnie jeszcze napiszesz, to znaczy ze jestes zbyt ograniczony by rozumiec slowo pisane i wyciagac wnioski.
Widzisz, wpadles tutaj i zaczales na maxa sie napinac, zaczales klamac i prowokowac, skompromitowales sie ostatnim wypisem i mam nadzieje ze masz na tyle oleju w glowie by juz nie brnac w tej zalosnej gadce.
To by bylo na tyle.
O Pogoni nie wspominaj bo oni spadli bardzo nisko a Wy wzieliscie z pocalowaniem dupy pilkarzy i miejsce w lidze.
Starucha tez zostaw w spokoju bo mimo tego co zrobil wiecej znaczy dla ruchu kibicowskiego niz wszyscy kibice Polonii razem wzieci. Zakaz sadowy...mowi Tobie to cos ?
Kto pierwszy uzyl stwierdzenia " przez kilkanascie lat " ? Jestes niereformowalny. Liczyc nie umiesz, o sprawach kibicowskich nie wiesz wiele a wypowiadasz sie - Daruj sobie bo wypunktowal Cie tutaj kazdy.
Szkoda czasu na Ciebie.
Prosze reszte kolegow z Warszawy o nie odpisywanie temu czlowieczkowi bo moze admin sie wkur*** i polecimy wszyscy

Wyszumi sie chlopak.
Skompromitowal sie, pisze o czyms o czym nie ma pojecia - jego sprawa. Z napinka przesadzi, admin go wysadzi z siodla i bedzie spokojniej.
Pod nickiem jest opcja ignoruj i klikamy na nia

Ja juz tak uczynilem, bedzie spokojniej
Wracajac juz do tematu ekstraklasy. Ktos mi wyjasni z jakiej paki Arka dostala karnego ? To moim zdaniem najbardziej kuriozalna decyzja w tym sezonie.