W pierwszym momencie myślałem że jest to jakis trener z bałkanów jak zobaczyłem nagłówek z nazwiskiem heh

Narazie wstrzymajmy się od komentarzy do wiosny przyszłego roku bo narazie ten trener nie przygotowywał zespołu do rundy.Mam lekkie obawy że nie ma on twardej ręki bynajmniej tak pisza a taki trener pszydał by się naszym piłkarzom bo powinni solidnie zasuwac ale mam nadzieje ze obecny trener będzie umiał trafic do pustych główek naszych pseudo gwiazdeczek.A nowy dyrektor sportowy sprowadzi jakis ciekawych piłkarzy.Mam nadzieje że sciagnie on swój autorki sztab szkoleniowy ktory będzie umiał przygotowac motorycznie zespół do rozgrywek.Bo nie oszukujmy się wygranie polskiej ligi nie jes jakims szczegolnym osiągnieciem celem w samym sobie maja byc dobre występy w eurpejskich rozgrywkach.Ale pod jednym warunkiem że przed startem sezon nie wypier**** na obrony całej bądzi innej formacji i zespoł będzie w miare komplenty przed rozpoczeciem przygotowan.Pamiętajmy że przyszły rok jest ostatnim w którym jest uproszczona el.lm ale mam mam nadzieje że UEFA zostanie przy tym co jest teraz bo jak nie to powinna nazywac sie to liga bogaczy a nie mistrzów :/ .Mam duże nadzieje również z akedemia piłkarska bo trzeba cos robic w tym kierunku szkolic młodziez bo daleko nie zajdziemy kupujac samcyh obcokrajowców i z piłkarzami ktory maja aktualne umiejstnosci :/ A więc nie wyciagajmy pochopnych wniosków odrazu nie skreslajmy trenera dajmy się mu wykazac. Ale z opini wnioskuje że może to być pod względem podejscia do piłkarzy daki Jurgen Klopp pożyjemy zobaczymy