Wyświetl pojedynczy post
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2010, 20:33
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
Może to tylko moje wrażenie, ale Wisła z początku tego sezonu przypomina mi Legię z końcówki poprzedniego. Ta sama ślamazarność, powolność, błędy, brak pomysłu na grę i opadanie z sił.
My mieliśmy takiego farta, że przydarzyło nam się to pod koniec sezonu (a może i nie farta, bo przez to nie awansowaliśmy do pucharów. Ale nie, jednak to było szczęście, bo inaczej pewnie nie było by rewolucji kadrowej, wszak po co wymieniać piłkarzy, którzy załapali się do pucharów). Przed Wisłą cała runda jesienna na poukładanie tego bałaganu. W trakcie sezonu ciężko się tego dokonuje, najlepszym okresem jest dłuższa przerwa, jak zimowa czy letnia. Widać, że piłkarze Wisły (tak jak Legii sezon temu) są sobą zmęczeni. Już są zmęczeni, a to dopiero początek sezonu.
Hmmm powiem Ci tyle. Wczorajsza Legia to było dokładnie to samo co rok temu. Dokładnie taki sam styl, dokładnie takie same mecze graliscie za Urbana. Wisła obecnie gra nędzę jeszcze większą niż rok temu więc mimo fatalnej gry 6 punktów cieszy. Pomyśl sobie ze Wy mieliście całe lato na szlifowanie formy w niemal pełnym składzie i z trenerem. Wisła to drużyna w rozsypce i bez trenera. Nie ma co się teraz nawet denerwować bo z góry można załozyć że każdy mecz będzie słaby. Taki zlepek, średnich graczy nie będzie grał fantastycznej piłki. Nowy trener może wiele zmienić i wnieść nowe pomysły do gry. Waszym największym minusem jest sztab szkoleniowy. Już nie mogę się doczekac meczu z Legią i Maćka Skorży na R22. Oby tylko Wisła już byłą tą wielką Wisła no i Legia inną Legią niż z ostatniego meczu na Łazienkowskej. Ehhh czekam w końcu na wielki mecz w polskeij lidze...