Wyświetl pojedynczy post
Joshua TS
Senior Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2010, 19:33
Ja sobie pozwolę na komentarz odnośnie artykułu w GW. Nie rozumiem tej podniety odnośnie "pięknej bryły po drugiej stronie Błoń". Zgadzam się, że z zewnątrz ten kurnik wygląda ładnie, ale w środku jest moim zdaniem mały, ciasny, ta dwupoziomowa trybuna jest z dupy wzięta bez ładu ni składu.Po za tym pejsy srały z podniecenia, że krzesełka będą w pasy a tymczasem w zasadzie tylko jedna trybuna przypomina jakieś tam "pasy", bo cała reszta krzesełek jest na biało. Jak patrzyłem na próbę oświetlenia na naszym stadionie ( niestety tylko na fotkach) to czułem dumę, bo od wewnątrz ten stadion wygląda kozacko, jest spory, przestrzenny, trybuny też prezentują się okazale. Zgadzam się, że cała sytuacja z Majchrowskim i ZIKIT-em przyprawia o zawał serca i odpowiedzialni za cały ten skandal z budową powinni za to prawnie odpowiadać i mam nadzieje, że tak się stanie, ale ja już nie mogę się doczekać jak zasiądę na nowym R22 i wielu z Was pewnie też.

Pozdrawiam
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
Odpowiedz cytując