Wyświetl pojedynczy post
Barocco
Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2010, 18:53. .
"Nie wiem, co chciał osiągnąć Kulawik wpuszczając na ostatnie minuty drugiego Brożka - bo Paweł nie wniósł nic istotnego zarówno do defensywy, utrzymania piłki, jak i do ataku. "

Kulawik ; ) miał przeczucie że już nie przegramy - a chciał wszystkim kibicom Białej gwiazdy pokazać "zaangażowanie" czołowego napastnika. Takie mam wyjaśnienie
Ogólnie całkiem dobrze sobie poradził z zestawieniem pierwszej jedenastki.

Na miejscu nowego trenera budowałbym drużynę wokół Żurawskiego. Piotrek Brożek jednak jest najpewniejszą opcją obojętnie czy na prawą czy na lewą stronę obrony.

lekki off-top :
Uważam że sprzedanie za niezłe pieniądze Diaza przy zakupie kogoś naprawdę sensownego na środek pola to dobre rozwiązanie - dlaczego ? Bo łatając nam dziury w składzie - i nawet grając nieźle - Diaz nie jest ani środkowym ani bocznym obrońcą - a w każdym przypadku można znaleźć lepszego skrzydłowego - ewentualnie cofnięty pomocnik - ale tutaj jedynie do destrukcji na mocnego przeciwnika.

Następny mecz widziałbym z takim samym środkiem pomocy.

Rzuty wolne...

może Żurawski (z boków) , Bunoza (na siłę) - Łobodziński (cudowna przemiana przy nowym trenerze hehe

ani Małecki ani Paljic bo niemrawo - na złą wysokość i w ogóle - rożne też kto inny musi wykonywać - ja obstawiam Żurawskiego jednak - i powinien pozostać już kapitanem Wisełki. On jeszcze postrzela kilka goli i puści kilka asyst